Jacob Lacopsstraat 20 bus 204 9700 Oudenaarde
+32 (0)475 49 18 52 info@info@gruwez.org"

Moderne villabouw laten ontwerpen? Dan zit je goed! Gruwez Villabouw is zoals de naam het zegt een architectenbureau bouwbedrijf gespecialiseerd in villabouw. Frank Gruwez kan een moderene villabouw voor u realiseren in diverse bouwstijlen. Wij hechten het grootste belang aan de kwaliteit van ons werk en de tevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Als je kiest voor een samenwerking met Gruwez Villabouw betekent dit voor u dan ook kiezen voor persoonlijke dienstverlening, hoogstaande kwaliteit, stiptheid, betrouwbaarheid, enthousiasme, creativiteit en correcte afspraken.. Of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw elk project starten we met een vrijblijvend eerste kennismaking waarbij u kan rekenen op ons professioneel advies.

Moderne Villabouw laten ontwerpen

Wij ontwerpen uw moderne luxe rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond. Wij hebben veel kennis in villa ontwerp opgedaan door de jaren heen. U kunt daarom op ons vertrouwen als het om een exclusieve villa gaat. U bespreekt alles door met Architect Frank en samen ontwerpen we uw luxe villa op maat. Het is wel fijn als u van tevoren goed heeft nagedacht over hoe uw luxe villa en enigszins uit moet zien. Gruwez bouwt luxe villa’s volgens een totaalconcept! Ook sleutel op de deur bouwen behoord tot de mogelijkheden.

We schetsen alle mogelijkheden en denken uiteraard graag met u mee. Op basis van de uitgewisselde informatie wordt een eveneens vrijblijvende prijsofferte opgesteld. Na de goedkeuring ervan, wordt elk project tot in de puntjes uitgewerkt.

Over Frank Gruwez

Moderne villabouw

Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten. Maar een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken. Het architectenbureau verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Frank is de zaakvoerder en architect. Hij organiseert de werking van het bureau. Frank zet zich in om uw wensen en ideeën om te zetten in concrete schetsen en ontwerpen. Hij bespreekt samen met u het voorontwerp en de uitvoeringsplannen en verwerkt en controleert de aanpassingen. Frank houdt bepaalde werfcontroles en voorlopige opleveringen. 

Contact

Voor een moderne villabouw zit je Frank Gruwez aan het juiste adres. Kom vrijblijvend langs op afspraak om te praten over uw droomhuis. Bel voor meer info of een afspraak: +32 (0)55 45 53 63  F +32 (0)55 45 53 66; mail: info@gruwez.org of ga naar ons contactformulier.

Tags: Linkbuildingpicknicktafelslinkbuilding Vlaanderen

OUR SERVICES

LANDELIJK
 • Pastorie en landelijk
 • Manoir
 • Klassiek en cottage
 • Amerikaans
MODERN
 • Minimalistisch
 • Zadeldak
 • Schildak
 • Ben Woning
STEDELIJK
 • Half open
 • Gesloten
 • Appartementen
 • Passief
VERBOUWINGEN
 • Moderne renovaties
 • Landelijke renovaties
 • Appartement renovaties
 • Zwembaden

Natuzzi Zetels

Zoek je voor het inrichten van je villa prachtige moderne meubelen? Ga dan zeker eens naar de winkel van Torrekens in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.
’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis.

Veranda Kopen?

Wilt u een veranda of pergola laten bouwen? Of bent u op zoek naar verduisterende screens voor uw veranda? In West-Vlaanderen bent u bij Van Der Bauwhede aan het goede adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en getrainde medewerkers vertrouwt u telkens weer op de beste service.

Ramen en deuren

Geco biedt een uitgebreide selectie aan deuren en ramen en dit in verschillende hoogkwalitatieve materialen. Zo kan u bij Geco niet enkel terecht voor PVC ramen en deuren, maar ook voor aluminium, kunsthars en steellook. Voor ieder wat wils dus!

Bekijk ook eens: Welfsels – houten trap – waterverzachter –  

 

 • MAIL OF BEL ONS
  Voor meer info of een vrijblijvende afspraak

LATEST NEWS

Sorry! There are no post.