Jacob Lacopsstraat 20 bus 204 9700 Oudenaarde
+32 (0)475 49 18 52 info@info@gruwez.org"

Moderne villabouw

Moderne villabouw laten ontwerpen? Dan zit je goed! Gruwez Villabouw is zoals de naam het zegt een architectenbureau bouwbedrijf gespecialiseerd in villabouw. Frank Gruwez kan een moderene villabouw voor u realiseren in diverse bouwstijlen. Wij hechten het grootste belang aan de kwaliteit van ons werk en de tevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Als je kiest voor een samenwerking met Gruwez Villabouw betekent dit voor u dan ook kiezen voor persoonlijke dienstverlening, hoogstaande kwaliteit, stiptheid, betrouwbaarheid, enthousiasme, creativiteit en correcte afspraken.. Of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw elk project starten we met een vrijblijvend eerste kennismaking waarbij u kan rekenen op ons professioneel advies.

Moderne Villabouw laten ontwerpen

Wij ontwerpen uw moderne luxe rekening houdend met een vooropgesteld budget, de bouwschriften en de oriëntatie van de bouwgrond. Wij hebben veel kennis in villa ontwerp opgedaan door de jaren heen. U kunt daarom op ons vertrouwen als het om een exclusieve villa gaat. U bespreekt alles door met Architect Frank en samen ontwerpen we uw luxe villa op maat. Het is wel fijn als u van tevoren goed heeft nagedacht over hoe uw luxe villa en enigszins uit moet zien. Gruwez bouwt luxe villa’s volgens een totaalconcept! Ook sleutel op de deur bouwen behoord tot de mogelijkheden.

We schetsen alle mogelijkheden en denken uiteraard graag met u mee. Op basis van de uitgewisselde informatie wordt een eveneens vrijblijvende prijsofferte opgesteld. Na de goedkeuring ervan, wordt elk project tot in de puntjes uitgewerkt.

Over Frank Gruwez

Moderne villabouw

Frank is in de eerste plaats een kunstenaar die via manuele schetsen de eerste ontwerpen van nieuwbouw of renovatie voorlegt aan zijn klanten. Maar een goede eerste kennismaking begint ook met correcte afspraken. Het architectenbureau verzorgt echter veel meer dan enkel een goed uitgebalanceerd ontwerp.

Frank is de zaakvoerder en architect. Hij organiseert de werking van het bureau. Frank zet zich in om uw wensen en ideeën om te zetten in concrete schetsen en ontwerpen. Hij bespreekt samen met u het voorontwerp en de uitvoeringsplannen en verwerkt en controleert de aanpassingen. Frank houdt bepaalde werfcontroles en voorlopige opleveringen. 

Contact

Voor een moderne villabouw zit je Frank Gruwez aan het juiste adres. Kom vrijblijvend langs op afspraak om te praten over uw droomhuis. Bel voor meer info of een afspraak: +32 (0)55 45 53 63  F +32 (0)55 45 53 66; mail: info@gruwez.org of ga naar ons contactformulier.

Tags: Linkbuildingpicknicktafelslinkbuilding Vlaanderen